DEJLIGE JASMIN FOR MERE END 10 ÅR SIDEN

For lidt over et år siden havde jeg besøg af en køn pige som gerne ville lave soloscener.  Indtil nu har Jasmin så været hos Homemade Pictures 3 gange, hvor vi har fået lavet nogle rigtig frække scener. Det har været flotte scener hvor hun har brugt en kæmpedildo. hun elsker at blive fyldt helt ud. Så har hun prøvet en lesbisk scene – som hun rigtig godt kunne lide – og det kan da være at det bliver til flere scener i fremtiden.

Hun fortalte mig at hun havde været hos en fotograf for omkring 10 år siden – da jeg hørte det ville jeg jo meget gerne se disse billeder. Det er meget heldigt at disse billeder  ligger på nettet. Prøv at kigge på de lækre pigebilleder dengang Jasmin var noget yngre – Jeg har fået lov af Arne at vise disse billeder og du kan se meget mere på hans side.

Allerede tilbage i 2003 var Jasmin en lækker model. Arne fra Jasmin på TCP tight clothes var hurtigt ude da jasmin valgte at blive nøgenmodel, heldigvis for det. Alle de frække billeder og frække film kan du stadig nyde på Arnes side.

Her er så lækre Jasmin, der viser lidt cameltoe i stramt tøj. Direkte link til hendes private side her

 

Jasmin på TCP tight clothes