LOVEINN – SEX LIVESHOWS I KØBENHAVN

Sommeren 1969 dukker de første liveshows op i København. Der havde dog været liveshows forskellige steder siden 1967, men nu er de lovlige og kan dukke op fra undergrunden.

Liveshows var kontroversielle lige fra starten, da man f.eks inviterede på gratis øl og spiritus uden at have en bevilling.

Loveinn som lå på H.C Ørstedsvej 47 på Frederiksberg var en af de dyre klubber – 125,00 kr for at se et show – i nutidskroner er det omkring 1000,00 så det var mange penge man skulle ryste op med, hvis man ville se piger onanere eller blive kneppet af en fyr.

Det skal dog siges at der var gratis massage med i prisen, hvis man turde gå op på scenen og få et handjob af en de kønne piger. Kvindelige medlemmer blev tilbudt at prøve de mange typer massageapparater og vibratorer som nu dukkede op på markedet.

Politiet havde hele tiden nok at gøre med at lukke mange shows, men kun få dage efter var man igang igen. Cigaretter og spiritus var dyre i Danmark derfor var der et marked for smuglervarer fra f.eks Polen. Politiet mente at smugleriet blev finansieret af indtægterne fra liveshows, fordi der ofte var et sammenfald af personer som havde været involveret i smugleri og ejerne af liveshows.

Der var omkring 25 steder i København hvor man kunne se liveshows – der blev tjent gode penge i starten, men efter et par år begyndte mange af stederne at få økonomiske problemer – de havde ikke nyhedens interesse mere og ejeren af Loveinn vurderede at København kun kunne bære at have 3-4 showsteder.

Mange liveshows ejere havde et afslappet forhold til regnskaber og man vidste at mange penge gik udenom skattevæsenet og så hørte det med til at pornofolk godt kunne lide at fortælle om de mange penge de tjente – de var nogle stratenrøvere som også havde et afslappet forhold til sandheden og der blev fortalt mange røverhistorier.

Politiet ville meget gerne have disse shows forbudt – og i 1972 valgte folketinget at følge politiets ønsker og der blev lukket ned for alle shows med en ny lov.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *