MR. X FRANSK EROTIK FOTOGRAF I 30,ERNE

Alexandre Dupovy havde i årevis samlet på pornografiske fotos og i 1975 bliver han ringet op af en ven som havde en antikvar boghandel i Paris.

Jeg har noget helt specielt som jeg godt vil vise dig -siger han i telefonen til Alexandre. Han havde haft besøg af en meget elegant ældre mand – formentlig i 80,erne. Manden havde sin store bil fyldt med kasser som indeholdt fotos

og 2 smalfilm.

Det var fotos af piger fra de parisiske bordeller fotograferet af den ældre mand som bare ville kaldes mr. x.

Billederne var taget i perioden 1925-35 af mr x bare som hobby og ingen af hans billeder er nogensinde vist offentligt eller blevet solgt.

Mr x havde smidt en del i Seinen, men alligevel syntes han at det var synd at de bare blev kasseret. Han frygtede at de ville blive destrueret af familien når han døde, så derfor ville han nu forære dem væk til en person som kunne lide den slags billeder.

Alexandre var vildt begejstret for billederne som er meget charmerende og flot optaget – selv om det er amatørbilleder.

De to 9,5 mm smalfilm er ikke noget særligt (jeg har en kopi) – det er fotos der er mr. x  styrke.

Paris havde indtil 1946 et utal af bordeller – lige fra de uhumske små lokaler til de store paladser som Le Chabanais og The one two two.

Pigerne på de store bordeller var ofte nogle som kom fra landet for at finde job i storbyen som fabriksarbejder eller som pige i huset hos en familie. Det var også disse typer som bordellets Madame var ude efter. I bordellet kunne man tjene mindst 10 gange så meget som jobbet på fabrik. Gaver fra bordellets kunder og arbejdet under luksuøse forhold fik mange piger til at acceptere det lidt specielle job.

Disse billeder er eksempel på Mr x produktion:

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *